Blog

El Libro ” Les Veus de l’Aigua” a punto de ver la luz

Avui 23 de setembre a les 10.30 entra a l’impremta el llibre d’Aigua per al Sahel. És diu Les veus de l’Aigua. Després de dos viatges a Burkina Faso de Pepe Navarro, escollir fotos entre mils, editar-les, encomanar textos, parlar amb Federico Mayor Zaragoza que ens fa el pròleg, dissenyar i compaginar per par de Natàlia Arranz, discutir, escollir paper, portada, tipus d’edició, proves de tintes…

Així, finalment ja estem a la Litografies Rosés i en Marc dona l’ordre de començar. Moment emocionant.

Uns grans fulls de paper van entrant dins d’una immensa màquina i a cada una de les cambres es van imprimint els diferents colors. Els fulls van sortint i cada un te vuit pàgines. Es miren els negres i els colors per si s’ha de retocar alguna cosa.

Per fi, el llibre. Fotos en blanc i negre de l’any 2000, fotos en blanc i negre i en color del 2014, textos ( Lluís Mallart, Pep Bernades i altres, entre ells tres burkinesos) en català, castellà i francès, amb les traduccions corresponents.

Fa molt que pensàvem en fer un llibre, però tots els diners anaven a fer pous, el nostre objectiu. No vam poder fins que l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) va obrir un concurs per obtenir diners per visibilitzar projectes. S’havia de fer conjuntament amb un ajuntament i ho vam fer amb el de Santa Coloma de Gramenet. I ja quasi el tenim.

la-foto-2 img_1399 img_1393la-foto-3

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.