Blog

Inauguració Exposició fotografies de Pepe Navarro al Centre Civic Rius de Santa Coloma

El dia 16 de Juny  s’inaugura  L’exposició “Les veus de l’aigua” ,  formada per les fotografies de Pepe Navarro . Aquesta exposició  forma part del cicle d’exposicions Diaris de Viatges 2015 de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet .

Les imatges ens apropen a una realitat ben diferent de la nostra. L’ull de Pepe Navarro sap captar la dignitat d’un estil de vida molt poc tocat pels tràfecs de la modernitat. Paisatges sobris d’una puresa intemporal, la bellesa de l’arquitectura de Burkina i l’aigua entesa com font de vida i creadora de cultura.

Pepe Navarro (Barcelona, 1954), llicenciat en Ciències Econòmiques i en Història Contemporània, és fotògraf especialitzat en fotografia social i d’arquitectura. Autor de més de 20 llibres, entre ells: Es  la Habana, Niñastros, Barcelonins, Sarajevo Humà, Nuevas  Barcelonas… Va realitzar cursos de fotografia a Los Angeles (Califòrnia). La seva obra forma part de col·leccions privades i públiques de tot el món, com el “Museum of  Photographic Arts de Sant Diego (Califòrnia). Ha treballat com a fotògraf voluntari per  Medicus Mundi, realitzant reportatges gràfics a  Chiapas, Cap Verd, Angola. Aquesta és la segona col.laboració de Pepe Navarro amb Aigua per al Sahel.

Dates: del 16 de juny al 10 de juliol de 2015
Lloc: Sala Riu, Centre Cívic Riu, Carrer Lluís Companys, 9. Santa Coloma de Gramenet

Les veus de l'Aigua

VILLAGE DE NONGHIN - DEMANDE DU FORAGE (AVEC KEVIN)

VILLAGE DE NONGHIN –

VILLAGE DE GANSE - DEPT ARBOLLÉ

VILLAGE DE GANSE – DEPT ARBOLLÉ

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.